zondag 26 februari 2017

Max&More lipstick and lipliner

Wanneer je eens naar een filmpje kijkt waar Youtubers make-up testen, hoort de lipstick er natuurlijk bij. Ik heb al veel Youtubers gezien die ook Action make-up gestest hebben. En sommige waren super tevreden met de lipstick, maar anderen ook helemaal niet. Daarom test ik vandaag de lipstick en lipliner van Max&More en geef ik mijn mening.


Max&More lipstick and lipliner - Nude €O,79
De kleur van deze lipstick is zeer mooi, ik ben wel iemand van de roze en nude kleuren! Hier heb ik de lipstick en lipliner te samen op. Best wel goed, alleen wat te droog! 
Dit is de lipliner, heeft wel een mooi kleurtje. Boven op het potlood heb je een kleurtje van de lipliner. Die komt wel goed overeen wanneer je hem op de lippen doet.


Kleurtje van dichtbij...
En dan hoe het eruit ziet als ik alleen maar de lipliner op mijn lippen heb. Mooie kleur, kan je even goed everyday op doen.
Ten slotte nog de swatch. De lipliner is iets donkerder roze dan de lipstick. De lipstick heeft een zacht roze kleurtje.
Mijn mening:
Ik vind ze allebei zeer goed werken.
Het is natuurlijk een matte lipstick, en daardoor vind ik de lipstick iets TE droog, waardoor ik het eigenlijk ook niet super fijn vind op mijn lippen. Wat ook een minpuntje is voor mij: het lippotlood mocht iets groter zijn.. Maar voor twee lipproducten voor €O.79 vind ik ze eigenlijk wel echt oke.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten